Sikkerhetsdistributøren

Sikkerhetsdistributøren

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Sikkerhetsdistributøren AS samler inn og bruker personopplysninger.

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan f.eks. være navn, bosted, epostadresse, kommunikasjon, kjøpshistorikk eller teknisk informasjon når du bruker våre nettjenester.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

1. Behandlingsansvar

Sikkerhetsdistributøren AS, representert ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger som utføres i virksomheten. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Sikkerhetsdistributøren AS er behandlingsansvarlig for.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på post@sikkerhetsdistributøren.no.

2. Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor gjør vi dette

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi behandler personopplysninger som leverandør av tjenester, i markedsføringsøyemed og i forbindelse med besøk på vår nettside.

Nettstatistikk

Sikkerhetsdistributøren registrerer og analyserer opplysninger gjennom Google. Google Analytics analyserer opplysninger om bruken av nettstedet, analyserer disse og lager statistikk for at Sikkerhetsdistributøren AS skal kunne forbedre og videreutvikle nettstedet.

IP-adressen som samles inn med Google Analytics behandles i avidentifisert form, anonymiseres etter kort tid. IP-adressen din anonymiseres før den overføres til Googles servere i USA, slik at de ikke kan identifisere deg som enkeltbruker.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler

Når du besøker vår nettside registrerer vi noe informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie. På norsk: en informasjonskapsel. Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dette kan føre til at sikkerhetsdistributoren.no ikke fungerer optimalt. De samme innstillingene lar deg vanligvis velge hvilke nettsteder du tillater informasjonskapsler fra, inkludert tredjeparter som er tilknyttet nettsidene.

Vårt formål med bruk av informasjonskapsler er å gi innhold og annonser et personlig preg, samt å kunne analysere trafikken vår.

Google tag manager

Dette er et analyseprogram som håndterer andre tagger og script, som Google Analytics. Informasjonen som lagres er ikke sporbar tilbake til deg. Den benyttes i fortløpende justeringer og tilpassinger slik at vi kan gjøre opplevelsen på nettsiden best mulig for våre brukere.

E-post

NSikkerhetsdistributørens medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene etter 6 mnd, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

Håndtering av personopplysninger i kundeoppdrag

Sikkerhetsdistributøren har kunder innenfor ulike sektorer og mange oppdrag medfører en eller annen form for behandling av personopplysninger. Sikkerhetsdistributøren vurderer derfor alltid hvilke krav oppdragene stiller til håndtering av personopplysninger. Avtaleverk og gjennomføring tilpasses til de kravene som stilles til håndtering av behandling av personopplysninger, i samråd med oppdragsgiver.

Endringer

Hvis det skulle skje endringer av våre tjenester eller i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Oppdatert informasjon vil alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

Kontakt oss

E-post: post@sikkerhetsdistributoren.no

Telefon: 91 83 58 63

Postadresse: Sikkerhetsdistributøren AS, Voldgata 1, 2000 Lillestrøm

Sikkerhetsdistributøren

© 2020 Sikkerhetsdistributøren AS
© 2020 Sikkerhetsdistributøren AS
© 2020 Sikkerhetsdistributøren AS